Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers 14th October Win Assured ₹1000 Flipkart Voucher

Hey itatubers, I have come up with a Flipkart fake or not in which there are 2million winners. Just you have to answer fake or not and win Flipkart vouchers and supercoils before big billion days sale.

It is very easy to participate in this contest and just tell you the answers given below and you too will win Flipkart Gift and Supercoins.

You just have to login the latest updated flipkart app and on bottom of the app click on video you will see lot of games and quiz. Just select flipkart fake or not and enjoy it.

Flipkart Fake or Not Quiz Rewards –

Quiz Title Flipkart Fake or Not
₹1000 Flipkart Gift Voucher 100 Winners Daily
₹50 Flipkart Gift Voucher 3000 Winners Daily
Supercoins For All Remaining Users


How To Play Flipkart FAKE OR NOT FAKE

Hey! I played this fun game show on Flipkart Video where you can win rewards upto ₹1000 every day! Join me and play now

Enter Fake Or Not Quiz

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 15th October 2020

1) There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer: Fake

2) Male animals can give birth

Answer: Not Fake

3) India is the largest producer of milk in the world

Answer: Not Fake

4) Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners

Answer: Not Fake

5) A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not answers – October 9, 2020

Question 1. India hasn’t won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass.

Answer: Fake

Question 2. A letter was delivered 100 years after it was posted.

Answer: Not fake

Question 3. The Police are employing geese for patrolling duty.

Answer: Not fake

Question 4. The five letters of K J H P H on the KXIP logo represent the names of the owners.

Answer: Fake

Question 5. Rainbow corn is edible and can be grown.

Answer: Not fake

Amazon Quiz Answer To Win Rs 50000   

Flipkart Fake Or Not Answers 8th October 2020

1.worlds highest air strip is in India
Ans:-not fake

2.seawater is salty due to fish urine
Ans:-fake

3.Titanic II will take the same route as the original ship
Ans:-not fake

4.an egyptian mummy was issued a passport for travel
Ans:not -fake

5.holywood sign in los angles was once made into hollyweed
Ans:- not fake

  • Add Your Comment